FOTO Nouă posesori de adeverință non-Covid de la primarul din Pătrăuți, întorși de pe Aeroportul din Sibiu din drumul spre Germania



Nouă localnici din Pătrăuți care au plecat din carantină și au ajuns pe Aeroportul Internațional din Sibiu pentru a pleca spre Karlsruhe la cules de sparanghel au fost întorși din drum.

La controlul de îmbarcare, Poliția de Frontieră i-au găsit pe listele cetățenilor aflați în carantină.

Pe zborul charter programt pentru decolare astăzi la ora 18.20 cu destinația Karlsruhe s-au prezentat la îmbarcare 9 persoane cu domiciliul în comuna Pătrăuți jud. Suceava, localitate aflată în carantină în baza Ordonanței Militare nr. 6. Aceștia au fost identificați la punctul de trecere al frontierei, drept urmare nu li s-a permis să călătorească. Transportul acestora către localitatea de domiciliu va fi asigurat sub coordonarea Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției.

StiriSuceava.net a scris, astăzi, că primarul comunei Pătrăuți, localitate aflată în carantină, a eliberat zeci de adeverințe localnicilor care intenționau să plece la muncă în străinătate.

„În mod excepțional Autoritatea Aeronautică Civilă Română, a aprobat alte două zboruri de pe Aeroportul Internațional Sibiu, în cursul zilei de mâine, 11.04.2020. Primul zbor este programat la ora 10:20, iar al doilea este programat la ora 18:00.”, a declarat Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt Instituția Prefectului Județului Sibiu.

Citește și:







Mai nouă Mai veche