Gheorghe Flutur, avertisment pentru medicii care l-au criticat: „Să nu credem că dacă ne blurăm fața și apărem pe televiziune fără curaj se va ridica Bucovina. Nici vorbă!”



Gheorghe Flutur a transmis un avertisment public angajaților care au vorbit despre probleme extrem de grave de la Spitalul Județean Suceava. Avertismentul a fost transmis în ziua în care directorul medical Mircea Macovei s-a întors la seviciu.

„Să nu credem că dacă ne blurăm fața și apărem pe televiziune fără curaj sau punem o sută de conturi false să-l înjure pe Flutur se va ridica Bucovina. Nici vorbă!”, a spus Gheorghe Flutur, citat de newsbucovina.ro.

Mai mulți angajați ai Spitalului județean Suceava au oferit interviuri publicațiilor locale și naționale în care au vorbit despre probleme foarte grave de la unitatea medicală. Angajații au făcut aceste afirmații uneori sub protecția anonimatului, cu imaginea și vocea distorsionate.

Președintele Consiliului Județean a transmis acest avertisment în ziua în care directorul medical al spitalului Mircea Macovei, s-a întors la serviciu. Mircea Macovei și fostul manager Vasile Rîmbu sunt cosiderați de angajații spitalului principalii vinovați pentru situația de acolo. Mircea Macovei este cel care a invocat un ordin inexistent de ministru pentru a-i chema la o ședință pe medicii infectați la un loc cu cei sănătoși.

12 Comentarii

  1. Cat tupeu nesimtit are acest personaj sinistru...!!!Are pnl in spate si crede ca aceasta guvernare ilegala va fi eterna...

    RăspundețiȘtergere
  2. I auzi! Cu tupeu incompetentul mai si ameninta! Se pare ca operatiunea "albirea" PDLNistilor Suceveni s a terminat incununata de succes!! Ha!! Ha!! Ha! Nu uitati sa ii votati pt inca 20 de ani! Jalnica Suceava.. si Botosani arata mai bine!!

    RăspundețiȘtergere
  3. D-le Flutur, tu trebuie să fii anchetat de DNA ! După aceea poți să ameninți !

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce ridicare ii facusi Bucovinei satrapule? Ati lasat-o fara paduri, ati incurajat ticalosia si hotia si v-ati umplut buzunarele cu spagile primite pentru a inchide ochii. A facut cineva, vreo institutie de control, o verificare a cheltuielilor facute de protejatii tai la spitalul sucevean? Dac-ai fi avut pic de demnitate ti-ai fi dat demisia, dar ... de unde!.

    RăspundețiȘtergere
  5. pai il protejeaza partidu' de-aia e asa guraliv. Si sa nu uitati, PNL=PSD

    RăspundețiȘtergere
  6. Putina retinere nu v-ar strica domnule Flutur, poate ca romanii iarta, dar nu uita!

    RăspundețiȘtergere
  7. S-a întors ăla la serviciu? Nu l-au dat afară? Nu este anchetat? Țară de rahat! ��

    RăspundețiȘtergere
  8. Bucovina se va ridica fără flutur.
    Căci el va fi „cazat” pentru multe cincinale la penitenciarul Botoșani.
    Într-o cameră de detenție de 4 persoane: flutur, bălan, râmbu, macovei.

    RăspundețiȘtergere
  9. Da domn doctor cîti pacienți mai erau în salon cu dumneavoastra ;!?:;!!?

    RăspundețiȘtergere
  10. lasati-l in pace ca doar este si el DOCTOR asa cum apare pe lista celor care au baneficiat de testari in timp ce omul de rind se roaga in genunchi sa fie testat.DAR DE NU ESIE DOCTORUL FLUTUR.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ar fi fine sa-ti iei zborul domnule Flutur. Daca ai decenta ti-ai da demisia din functie.

    RăspundețiȘtergere
Mai nouă Mai veche