Klaus Iohannis, despre cazul spitalului Suceava: Management defectuos!Președintele Klaus Iohannis a fost întrebat, marți, într-o conferință de presă, ce le transmite sucevenilor, după ce orașul a devenit focar de COVID-19, la șase luni de când el mergea la spital și lăuda investiția. Președintele a dat vina pe managementul defectuos.

Președintele Iohannis a spus că la Suceava a fost vorba de un management defectuos în problema epidemiei, dar și de faptul că în oraș s-au întors români din străinătate, ceea ce a mărit numărul de cazuri de coronavirus.

„Faptul că s-a ajuns cu acest oraș în carantină are foarte multe cauze, cu siguranță și un management defectuos al acestei epidemii. Nu trebuie să mergem înapoi cu ani de zile să vedem poate au fost, poate nu au probleme. Dar în această epidemie nu a fost bine manageriată problema. Au avut în Suceava foarte mulți români veniți din afară în această perioadă, chestiune care iarăși a contribuit la numărul mare de îmbolnăviri”, a spus Iohannis.

Acesta a avut un mesaj și pentru suceveni: „Respectați indicațiile autorităților pentru a scăpa cât mai repede de această epidemie”.

Cu circa o jumătate de an înainte de izbucnirea epidemiei, președintele Klaus Iohannis mergea la spitalul devenit focar la Suceava și lăuda investiția și modul în care autoritățile locale au sprijinit demersul.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.