VIDEO Un șofer beat a tamponat două mașini pe strada 6 Noiembrie și apoi a mai făcut un accident pe Calea Obcinilor din municipiul Suceava

Sâmbătă, 11 aprilie 2020, ora 14.00, un echipaj din cadrul Poliţiei municipiului Suceava – Biroul Rutier, a fost sesizat cu privire la faptul că pe str. 6 Noiembrie, din municipiul Suceava, conducătorul autoturismului marca Dacia Logan, a fost implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale, după care a părăsit locul faptei și este posibil ca acesta să se afle sub influența băuturilor alcoolice.

În continuare, la ora 14.02, pe str. Calea Obcinilor la intersecția cu Bulevardul Corneliu Coposu, conducătorul autoturismului marca Dacia Logan, a mai fost implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale cu autoturismul marca Audi, aspect sesizat prin SNUAU 112.

La fața locului a fost găsit conducătorul autoturismului Dacia, care se afla la volan, singur în autoturism și nu păstrase distanța regulamentară în mers față de autoturismul care circula în fața sa marca Audi, intrând în coliziune față-spate cu acesta. În urma impactului au rezultat pagube materiale.

Conducătorul autoturismului a fost identificat în persoana lui Cătălin B., de 51 de ani, din municipiul Piatra Neamţ și testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,98 mg/l alcool pur în aer expirat. Acesta a fost condus la Spitalul orăşenesc Gura Humorului, unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge la interval de o oră pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Bărbatul a fost sancționat cf. art. 1 și art. 28 din O.M.3/2020 cu amendă în valoare de 4000 lei.
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de:,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe”.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.