A murit Roxana Diaconu, membru în Comisia de Recurs a Federației Române de Fotbal



Roxana Diaconu, avocată și membru în Comisia de Recurs a FRF din 2015, încetat din viață, a anunțat, duminică, Federația Română de Fotbal.

„Regretăm dispariția prematură a Roxanei Diaconu, membru al Comisiei de Recurs FRF. Condoleanțe familiei îndurerate!”, se arată pe pagina de Facebook a Federației Române de Fotbal.

Roxana Diaconu a făcut parte din Baroul București din 2001 și deținea din 2003 un cabinet de avocatură. În 2013 și-a început specializarea în drept sportiv, iar doi ani mai târziu a ajuns la FRF. A fost premiată cu distincția „avocata anului„ cu cele mai performante rezultate în domeniul juridic din domeniul diplomacy sportiv.

„Sportul a reprezentat dintotdeauna unul dintre hobby-urile mele, fotbalul fiindu-mi insuflat din familie. Deși pare neobișnuit pentru o femeie, fotbalul a reprezentând încă din copilărie o pasiune. Ascultam la radio meciurile care se transmiteau în direct și de multe ori eram prezentă în tribune”, spunea Roxana Diaconu într-un interviu în 2018.

„A fost un moment de la care am avut posibilitatea să analizez dintr-o altă perspectivă modul de soluționare a unui dosar. Astfel, împreună cu colegii mei avocați din completul de recurs, avem posibilitatea să analizam și să pronunțăm soluții în dosarele având ca obiect litigii sportive, ascultând și analizând argumentele tuturor părților litigante” – Roxana Diaconu.
Mai nouă Mai veche