Polițiștii au primit un pont și l-au prins băut la volan pe un tânăr din Ulma


Luni, 25 mai 2020, în jurul orelor 10.20, în baza unei informații cu valoare operativă, un echipaj de poliţie din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe DJ 209 G pe raza comunei Brodina, a interceptat și oprit pentru control autoturismul marca FORD despre care existau informații cu privire la faptul că, conducătorul autoturismului conduce sub influența băuturilor alcoolice, care se deplasa din direcția Ulma către orașul Vicovu de Sus.

La volan se afla Cornel S., de 29 ani, din satul Costileva, comuna Ulma. Întrucât emana halenă alcoolică s-a procedat la conducerea acestuia la sediul Poliției Orașului Vicovu de Sus în vederea testării acestuia cu aparatul alcooltest.

În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat valoarea de 0,59 mg/l alcool în aerul expirat.

Faţă de aceste aspecte Seserman Cornel a recunoscut faptul că a consumat băuturi alcoolice în seara zilei de 24.05.2020, în jurul orei 21.00 și s-a urcat la volanul autoturismului.

Serediuc Cornel a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuţi unde a refuzat să i se recolteze mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.
Mai nouă Mai veche