Tânăr desfigurat după ce a căzut cu bicicleta într-un șanț de beton. Era atât de beat că nu a putut fi testat cu aparatul etilotst


Sâmbătă, 2 mai 2020, în jurul orelor 22.00, în timp ce Ilie M., de 27 ani, din Horodnic de Jos, se deplasa cu bicicleta pe DC 46, raza comunei Horodnic de Jos, din cauza stării avansate de ebrietate, s-a dezechilibrat și a căzut în șanțul din beton din dreptul unei locuințe, suferind leziuni la nivelul capului și a feței.

Întrucât nu se putea ridica, tânărul a fost ridicat și condus la domiciliu de către un martor.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță, care i-a acordat îngrijiri medicale, acesta refuzând să fie transportat la Spitalul Municipal Rădăuți, pentru a fi consultat.

Victima a fost diagnosticată cu: „plagă la nivelul buzei inferioare și contuzii la nivelul capului”, fără a fi precizat numărul de zile de îngrijiri medicale.

Din cauza leziunilor suferite la nivelul feței, dar și a stării avansate de ebrietate în care se afla, Mereuță Ilie nu a putut fi testat cu aparatul etilotest.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămarea corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche