Un șofer care a accelerat când a văzut mașina de poliție a fost prins beat la volan, pe bulevardul George Enescu din Suceava


Sâmbătă, 2 mai 2020, în jurul orei 00.14, patrula de poliție din cadrul Poliției Municipiului Suceava - Biroul Ordine Publică, în timp ce desfăşura activităţi de patrulare pe raza municipiului Suceava a observat pe bulevardul George Enescu autoturismul marca Ford care avea un mers sinuos şi al cărui conducător auto, la vederea autospecialei de poliţie, a mărit ritmul de deplasare.

S-a procedat la oprirea şi legitimarea conducătorului auto, ocazie cu care s-a stabilit că acesta se numeşte Ion H., în vârstă de 49 ani, localnic.

Întrucât emana halenă alcoolică s-a solicitat sprijinul echipajului de poliţie din cadrul Biroului Rutier, ocazie cu care conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,84 mg./l. alcool pur în aerul expirat, iar ulterior la spital i s-au prelevat două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”.

În urma verificărilor a rezultat faptul că Hulub Ion nu a respectat nici prevederile OM 3/2020, urmând ca acesta să fie sancționat contravențional.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.