Un bărbat s-a rănit la cap după ce i-a sărit lanțul la bicicletă


Sâmbătă, 2 mai 2020, ora 20:23, lucrătorii Poliției orașului Broșteni au fost sesizați prin 112 de către un bărbat din Borca, județul Neamț, despre faptul că în satul Pietroasa se află o persoană căzută de pe bicicletă în marginea drumului și prezintă leziuni în zona capului.

La fața locului a fost identificat Vasile C., de 64 ani din Broșteni, care se afla căzut pe acostamentul din partea dreaptă a sensului de mers Broșteni – Borca, a Drumului Național DN17B Pietroasa, km 58 și prezenta leziuni la nivelul feței, iar lângă acesta se afla o bicicletă care avea lanțul sărit de pe angrenaj.

La fața locului a sosit și un echipaj al ambulanței care a acordat îngrijiri medicale victimei și a transportat-o la UPU Vatra Dornei, unde în urma investigațiilor medicale i s-a stabilit diagnosticul de „plagă contuză facială dreapta; cădere accidentală de pe bicicletă”.

În cadrul unității spitalicești menționate, persoanei în cauză i s-a recoltat o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din discuțiile purtate cu aceasta rezultă că, se întorcea pe bicicletă la adresa de domiciliu, moment în care s-a dezechilibrat și a căzut.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „Vătămarea corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche