Un tânăr care a suferit un șoc postepileptic a fost găsit căzut pe marginea DN17, la Cotu Buhii


Luni, 25 mai 2020, în jurul orelor 15.56, lucrătorii din cadrul Compartimentului Rutier Gura Humorului au fost sesizaţi de către ofiţerul de serviciu pe subunitate, în urma unui apel la 112,despre faptul că pe DN 17 în zona Cotu Buhii este o persoană căzută.

Ca urmare a sesizării, la faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Compartimentului Rutier, care, în urma primelor verificări şi pe baza celor declarate de către persoanele identificate, a stabilit următoarele:

În ziua de 25.05.2020, în jurul orelor 15.50, o tânărăr din Gura Humorului a observat pe partea dreaptă a DN 17, în zona Cotu Buhii o persoană de sex masculin căzută, apelând la 112 declarând un posibil accident rutier.

În jurul orelor 15.50, un tânăr de 32 ani, din Gura Humorului, în timp ce se deplasa pe DN 17 în calitate de pieton, având direcţia de deplasare Frasin către Gura Humorului iar în zona Cotu Buhii a căzut pe acostament.

Fiind transportat la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului în urma investigaţiilor medicale s-a stabilit că cel în cauză a suferit un şoc postepileptic, şi nu are leziuni.

Pietonul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0.00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a declarat după ce şi a revenit faptul că nu a fost lovit de nicio maşină ci i s-a făcut rău şi a leşinat.

Cercetările vor fi continuate de lucrătorii Compartimentului Rutier din cadrul Poliţiei Oraşului Gura Humorului, evenimentul rutier urmând a fi clasat în arhiva Compartimentului Rutier, după audierea celor implicaţi, întrucât evenimentul rutier nu întruneşte condiţiile cumulative pentru a fi catalogat ca accident rutier, întrucât nu au fost suferite vătămări corporale.
Mai nouă Mai veche