USV și-a lansat noul website



Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava are un nou website oficial, instrument care va fi deosebit de util studenților, cadrelor didactice și cercetătorilor, personalului auxiliar și administrativ, dar și publicului larg.

www.usv.ro este o nouă platformă on-line, care conține informații complete și avizate, ușor accesibile despre activitatea USV, cu un design atractiv, ce permite acum utilizatorilor navigarea într-o atmosferă proaspătă și prietenoasă, afișând aceeași deschidere pe care USV o manifestă către tineri, către noile tehnologii, către creativitate și inovare.

Elementul de noutate al acestei interfețe nu se regăsește doar în design, ci și în noua structurare a informațiilor, care permite o comunicare directă și clară între instituție și cei care folosesc în mod uzual Internetul pentru informare. Totodată, noul site este adaptat accesării facile cu ajutorul telefoanelor mobile și a tabletelor. Unul dintre motivele celor care au susținut acest proiect se datorează faptului că aproximativ trei sferturi dintre gospodăriile din România (72,4%, în 2018, conform Institutul Național de Statistică) au acces la rețeaua de internet de acasă, iar practic, toți absolvenții de licee, precum și studenții USV dispun de telefoane inteligente.

Navigarea în doar câteva click-uri poate oferi vizitatorului website-ului USV informațiile dorite, poate conduce către evitarea unor deplasări, poate ajuta la economisirea de energie, timp și resurse financiare, fapt ce capătă o importanță deosebită în contextul actual. Noul website oferă o imagine comprehensivă a universității, cu informații actualizate în permanență, care variază de la deciziile conducerii și ale Senatului USV, la aspecte legate de educație și cercetare, organizații studențești, burse studențești, programul Erasmus +, locuri de muncă pentru studenți sau petrecerea timpului liber și, bineînțeles, procesul de admitere 2020.

Menționăm că noul website va juca un rol important în procesul de admitere organizat de USV, acesta fiind unul dintre motivele care ne conduce către ideea că va deveni un instrument de lucru definitoriu al staff-ului universității, pe de o parte, și al viitorilor și actualilor studenți, pe de altă parte.

Navigare plăcută!
Mai nouă Mai veche