Bătaie între bișnițarii din Piața En-Gross din BurdujeniSâmbătă, 27 iunie 2020, la ora 05.10, polițiștii au fost sesizați prin 112 de către Gheorghe A., de 48 ani, din sat Cârjoaia, comuna Cotnari, județul Iași, cu privire la faptul că pe strada Triajului, piața En-Gross, a fost lovit de o persoană.

La fața locului s-a deplasat o patrulă auto din cadrul Secției de Poliție Burdujeni, unde a fost identificat bărbatul care a declarat verbal că în timp ce se afla în piața En-Gross, în urma unei discuții în contradictoriu, a fost lovit în zona capului de către Ovidiu I., de 28 ani, din comuna Slobozia Bradului, județul Vrancea.

La fața locului s-a prezentat un echipaj din cadrul SAJ Suceava pentru acordarea de îngrijiri medicale, ulterior acesta refuzând transportul la UPU Suceava.

De asemenea, bărbatul a refuzat să depună plângere scrisă față de aspectele sesizate. A fost întocmit proces-verbal de constatare, cercetările urmând a fi continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,lovirea sau alte violențe”.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.