Mașină furată, lovită și abandonată pe un câmp din Zamostea


Duminică, 28 iunie 2020, ora 21.19, polițiștii au fost sesizați prin 112 de către numitul Viorel A., de 59 de ani, din comuna Grămeşti, despre faptul că în jurul amiezii a găsit autoturismul său marca VW Golf, pe un teren viran pe raza localităţii Badragi, având unele avarii în partea din faţă.

S-a stabilit că în ziua de sâmbătă, în jurul orelor 19.00, bărbatul a fost solicitat de vecinul său Dumitru F., de 42 de ani, din Zamostea, pentru a-l transporta cu autoturismul până la un magazin din Zamostea, pentru a face nişte cumpărături.

Apelantul a parcat autoturismul în proximitatea magazinului, lăsând cheile în contact. Ulterior, în jurul orelor 22.00,  bărbatul a constatat că autoturismul nu se mai afla în locul respectiv, iar vecinul său plecase.

Duminică, bărbatul a fost anunţat că pe un teren viran se află autoturismul său, un martor precizând faptul că a văzut cum acel autoturism a fost condus de Dumitru F., pe câmp, după care a fost abandonat.

În urma deplasării la locul indicat, persoana vătămată şi-a găsit autoturismul avariat, respectiv aripă stânga faţă înfundată, bară faţă dislocată uşor, motiv pentru care a sesizat organele de poliţie.

Bărbatul se constituie parte civilă cu suma de 1000 lei, reprezentând contravaloarea reparaţiilor. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”furt în scop de folosinţă” și „distrugere”.
Mai nouă Mai veche