Percheziții la Arbore. Trei hoți au fost reținuți în arest și li s-au confiscat două mașini pe care le foloseau pentru spargeri în locuințe



Având în vedere Planul de Razie privind prevenirea și combaterea infracțiunilor contra patrimoniului al Poliției Municipiului Rădăuți, în cadrul cercetărilor efectuate în dosarele penale aflate în lucru privind săvârșirea infracțiunii de „furt calificat” dintr-o locuință comis în noaptea de 08/09 mai 2020, cu autorizarea instanței de judecată, cadrele BIC Rădăuți și ale Biroului de Ordine Publică – Proximitate, au efectuat un număr de 3 percheziții domiciliare pe raza comunei Arbore, la domiciliile suspecților Gheorghe B., Gheorghe C. și Ionuț Ilie F.

În cadrul perchezițiilor domiciliare au fost identificate și ridicate mai multe bunuri susceptibile de a proveni din infracțiuni precum și două autoutilitare marca Mercedes , respectiv Opel utilizate de autori la comiterea faptei de furt calificat.

De asemenea, au fost identificate trei persoane suspecte de comiterea infracțiunii de furt calificat din noaptea de 08/09.05.2020, față de acestea fiind dispusă măsura conducerii la sediul Poliției Municipiului Rădăuți.

După audierea lor, față de cei trei suspecți a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând ca în cursul zilei următoare aceștia să fie prezentați parchetului local cu propunerea dispunerii unei măsuri preventive.

La nivelul Poliției municipiului Rădăuți au fost constituite escorte pentru conducerea celor trei persoane reținute în arestul IPJ Suceava.

Cercetările sunt continuate de către lucrătorii Biroului Investigații Criminale Rădăuți.
Mai nouă Mai veche