Permis de conducere fals prezentat polițiștilor suceveni de un tânăr din județul NeamțJoi, 18 iunie 2020, la nivelul Poliției Municipiului Vatra Dornei s-a organizat o razie, ocazie cu care la orele 09.30, un echipaj de poliție din cadrul Secției 15 Poliție Rurală Vatra Dornei, a oprit pentru control, pe D.J 174, pe raza localității Coverca, comuna Panaci, autoturismul marca Fiat Punto.

Cu această ocazie s-a stabilit că autoturismul în cauză este condus de către Florin N., de 35 ani, din comuna Piatra Șoimului, județul Neamț, care a prezentat la control permisul de conducere cu fotografia și datele de stare civilă ale acestuia.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române s-a stabilit bărbatul nu figurează cu permis de conducere pentru nicio categorie.

În cauză s-a întocmit dosar penal, iar cercetările vor fi continuate de lucrătorii Postului de Poliție Panaci sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, „falsul material în înscrisuri oficiale” și „uzul de fals”.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.