Suceava a depășit astăzi 4.000 de cazuri Covid-19 și rămâne județul cu cel mai mare număr de persoane infectate din țarăInstitutul Național de Sănătate Publică a anunțat că până numărul total al persoanelor al persoanelor infectate cu noul coronavirus în județul Suceava a ajuns luni, 29 iunie, la 4.002, în creștere cu patru cazuri față de ziua precedentă. Suceava rămâne județul din țară cu cele mai multe persoane testate pozitiv de la începutul epidemiei.

Conform situației întocmită de către DSP Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 3391 persoane declarate vindecate.

Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu virusul Covid – 19.

În ultimele 24 de ore au fost internate in spitalul județean 8 persoane diagnosticate cu Covid – 19 si externate 22 de persoane.

În Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava se află internați un număr de 454 pacienți, și anume 120 pacienți Covid-19 și 334 pacienti nonCovid, iar în secția ATI sunt internați un număr de 13 pacienți, din care 2 pacienți sunt intubați.

La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 57 de pacienți Covid- 19 și 10 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

Conform bazei de date privind numărul de cazuri în evoluție la nivelul unităților administrativ teritoriale, la data prezentă din cele 114 unități administrativ teritoriale 60 nu înregistrează niciun caz în evoluție, 45 au sub cinci cazuri în evoluție, 4 au sub zece cazuri în evoluție iar 5 unități administrativ teritoriale au peste 10 cazuri în evoluție.

Astăzi, 29.06.2020, ora 9.00, conform datelor centralizate la nivel județean de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, situația epidemiologică se prezintă astfel:
  • în autoizolare la domiciliu 3401 de persoane
  • în carantină instituționalizată 8 persoane
  • 29071 de persoane ieșite din autoizolare
  • 3109 de persoane ieșite din carantină instituționalizată.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.