Un individ beat la volan a demolat o poartă și a lovit o mașină, pe strada Artur Gorovei din Fălticeni



Miercuri, 17 iunie 2020, la ora 9.28, prin apel la 112 s-a sesizat despre faptul că pe strada Artur Gorovei din municipiul Fălticeni a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale, iar conducătorul auto este sub influența alcoolului.

În urma cercetărilor s-a stabilit că la 17 iunie 2020, ora 09:25, Ion M., de 59 ani din municipiul Fălticeni, în timp ce conducea autoturismul marca Volkswagen pe strada Artur Gorovei a efectuat o manevră de mers înapoi și pe fondul consumului de băuturi alcoolice a pierdut controlul asupra autoturismului și a lovit cu partea din spate poarta de acces a unui imobilului, după care partea din față a autoturismului marca Volkswagen care se afla parcat în curtea imobilului.

După accident bărbatul a părăsit locul accidentului, fiind identificat în dreptul locuinței sale.

În urma accidentului nu au rezultat victime, doar avarierea celor două autoturisme și a celor două porți de acces în imobilul respectiv.

Conducătorul auto fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat fapt pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Fălticeni, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge.

I s-a întocmit dosar penal.
Mai nouă Mai veche