Un tânăr a fost depistat băut la volan și fără permis de conducere după ce a circulat cu viteză excesivă pe strada Calea Bucovinei din Câmpulung Moldovenesc



Miercuri, 17 iunie 2020, în jurul orei 02.40, echipajul de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei municipiului Câmpulung Moldovenesc, în timp își desfășura atribuțiile de serviciu pe strada Calea Bucovinei a observat un autoturism marca VW GOLF, care circula cu o viteză excesivă. Având în vedere aceste aspecte, s-a procedat la urmărirea acestuia, iar în urma efectuării semnalului de oprire, conducătorul autoturismului a oprit în Staţia peco Socar din localitate. În urma legitimării, conducătorul auto a fost identificat în persoana lui Alexandru S., în vârstă de 26 ani, din comuna Udeşti. Acestuia i s-a solicitat să se supună unei testări cu aparatul etilotest. În urma testării a rezultat o alcoolemie de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la sediul Spitalului C-lung. Moldovenesc, conducătorul auto a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge.

În urma verificărilor în bazele de date s-a constatat faptul că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

S-a întocmit dosar penal cu privire la infracţiunile de „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice” şi ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.
Mai nouă Mai veche