VIDEO Hoții de lemne care l-au atacat pe Tiberiu Boșutar, reținuți în arestul IPJ Suceava. Procurorii îi cercetează pentru distrugere și amenințare



Cei doi agresori care l-au atacat pe președintele Asociației Moldovița, Tiberiu Boșutar, și i-au distrus mașina au fost reținuți în arestul IPJ Suceava pentru 24 de ore. Cei doi sunt cercetați pentru distrugere și amenințare. 



Activistul Tiberiu Boșutar a fost atacat, miercuri seară, pe un drum public din Moldovița, în timp ce făcea un Live pe Facebook în care vorbea despre tăierile ilegale de lemne din zonă. Agresorii au fost chiar un pădurar și unul dintre hoții de lemne.

În imagini se poate observa că pădurarul de la cantonul Lunguleț, însoțit de unul dintre hoții de lemne din zonă, trece cu mașina pe lângă Tiberiu Boșutar. Cei doi opresc mașina la o oarecare distanță și apoi se îndreaptă amenințător spre Tiberiu Boșutar care era însoțit de fiica lui. Boșutar urcă în mașină și încearcă să plece. Unul dintre agresori aruncă cu o scândură în luneta din spate a mașinii, o sparge și pătrunde în autoturism până în compartimentul pasagerilor și apoi sparge și geamul lateral stânga.

Momentul agresiunii poate fi vizionat la minutul 13.00 al înregistrării video.




2 Comentarii

  1. Lasă, că-i eliberează procurorii și judecătorii! Doar trăim în România "lucrului bine făcut"!

    RăspundețiȘtergere
  2. De ce nu le dati numele celor doi, vrem sa ii cunoastem si noi

    RăspundețiȘtergere
Mai nouă Mai veche