Doi bărbați din Dolhasca și Bălăceana și-au pus capăt zilelor



Sâmbătă, 18 iulie 2020, la ora 06.13, Poliția Orașului Dolhasca a fost sesizată prin 112 despre faptului că un bărbat de 69 ani din Dolhasca a fost găsit spânzurat la domiciliu.
Echipajul SMURD deplasat la fața locului a efectuat manevre de resuscitare, fără rezultat.
Cel în cauză figura în evidențele medicale cu afecțiuni psihice. Nu sunt suspiciuni că în cauză este vorba despre comiterea unei fapte penale. S-a dispus prin ordonanță necropsierea cadavrului în vederea stabilirii cauzei morții și eliberări certificatului de deces. Cadavrul se află depozitat la morga Spitalului Municipal Fălticeni.
În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul infracţiunii de „ucidere din culpă”, urmând a fi soluţionat procedural prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni.


Tot sâmbătă, la ora 12.12, lucrătorii Postului de Poliție Bălăceana au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că numitul un bărbat a fost găsit spânzurat la locuința sa din Bălăceana. Bărbatul în vârstă de 53 ani locuia singur într-o casă bătrânească situată în comuna Bălăceana.
Din cele declarate de cunoscuți, a rezultat faptul că nu mai fusese văzut de 2 zile fapt pentru care vecinii au sunat la 112 iar la fața locului s-a deplasat și un echipaj al ambulanței care a constatat decesul numitului Mancaș Ioan.
Corpul prezenta rigiditate cadaverică și nu au fost identificate urme vizibile de violență sau alte leziuni pe corpul cadavrului. În interiorul locuinței nu au fost identificare urme de răvășire sau violență.
Cadavrul a fost ridicat și transportat de către un echipaj al SC EFEMER la morga Spitalului Județean Suceava pentru efectuarea necropsiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”, cauza urmând a fi soluționată procedural.
Mai nouă Mai veche