Gheorghe Flutur, singurul lider PNL care nu a fost invitat la evenimentul de prezentare a „Planului național de investiții și relansare economică”



Președintele PNL al Consiliului Județea Suceava, Gheorghe Flutur, președinte al Ligii Aleșilor Locali din PNL, a fost singurul lider al partidului care nu a fost invitat să participe la prezentarea „Panului național de investiții și relansare economică”.

Evenimentul a avut loc miercuri, de la ora 18.00, la Clubul Diplomaților din capitală, și a fost organizat de Guvernul României. La eveniment au participat președintele Klaus Iohannis, membrii guvernului, lideri PNLși europarlamentari, printre care Rareș Bogdan, personalităţi din politică, sindicate, analişti politici şi reprezentanţi ai unor instituţii.

Singurul lider al PNL care nu a fost invitat să participe a fost Gheorghe Flutur, președinte al Ligii Aleșilor Locali PNL, președinte al PNL Suceava și al Consiliului Județean Suceava.

Neinvitarea lui Gheorghe Flutur la evenimentul care a marcat startul campaniei electorale a PNL poate fi interpretată ca o distanțare a președintelui Klaus Iohannis și liderilor PNL față de personajul cosiderat vinovat pentru criza Covid-19 de la Suceava.

Distanțarea președintelui Klaus Iohannis față de Gheorghe Flutur a fost observată și când a refuzat numirea lui Vasile Rîmbu în funcția de ministru al Sănătății, dar și când a decis retragerea Ordinului „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler conferit anul trecut Spitalului Județean Suceava.

Ilegalitățile comise în criza Covid-19 la Suceava fac obiectul unui dosar penal aflat pe rolul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.
Mai nouă Mai veche