Un bărbat din Frasin a incendiat garajul fostei iubite și a fost reținut în arestul IPJ Suceava


Vineri, 3 iulie 2020, ora 01.45, Poliția orașului Frasin a fost sesizată prin 112 de o femeie de 42 ani, din Frasin, cu privire la faptul că un bărbat de 43 ani, din aceeași localitate, a dat foc cu benzină la garajul de la locuința sa.

Din primele verificări a reieșit că apelanta locuiește în orașul Frasin, imobilul fiind compus din casă de locuit, anexe gospodărești și un garaj situat la intrarea în curtea locuinței. Susnumita în perioada 2016-2018 a trăit în concubinaj cu bărbatul de 43 de ani, perioadă în care cei doi au fost plecați la muncă în străinătate. Din anul 2018, din cauza faptului că bărbatul avea un comportament violent, femeia a întrerupt relația, despărțindu-se de concubin și întrerupând orice contact cu acesta.

În seara de joi, 2 iulie, în jurul orei 21.00, bărbatul s-a deplasat la locuința femeii având asupra sa un recipient cu benzină, stropind cu benzină garajul aparținând familiei fostei concubine și dând foc.

Incendiul a fost observat de femeie care a intervenit cu membrii familiei și au lichidat incendiul, soldat cu pagube minore, respectiv ușa garajului a fost deteriorată pe o porțiune mică.

Vineri, 3 iulie 2020, în urma administrării probatoriului, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față suspect pentru comiterea infracțiunilor de „distrugere prin incendiere”, „violare de domiciliu” și reținerea acestuia pentru 24 ore. Inculpatul a fost introdus în arestul IPJ Suceava.
Mai nouă Mai veche