Șofer depistat beat la volan de polițiștii locali din Gura Humorului, pe strada Sf. Gavril


Dumincă, 19 iulie 2020, la ora 23.35, echipajul de poliţie rutieră din cadrul Poliției Gura Humorului, în timp ce acţiona în cadrul unei acţiuni pe linia depistării şi sancţionării conducătorilor auto care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice pe raza localității, a fost sesizat de ofițerul de serviciu pe subunitate că un echipaj al poliției locale Gura Humorului a oprit un autoturism pe strada Sf. Gavril, iar conducătorul autoturismului emană băuturi alcoolice.

La fața locului a fost identificat autoturismul marca Ford iar lângă autoturism numitul Constantin I., de 51 de ani, din localitatea Păltinoasa, proprietarul acestuia.

S-a procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care acesta a fost condus la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului, unde a refuzat să i se recolteze mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „refuzul conducătorului unui vehicul de a se supune prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”.
Mai nouă Mai veche