Tânără din Rădăuți care a băut clor după o ceartă cu iubitul, salvată de o prietenă căreia i-a trimis mesaje de adio



Duminică, 19 iulie 2020, la ora 23.04, Poliția Municipiului Rădăuți a fost sesizată telefonic de o localnică cu privire la faptul că o prietenă i-a trimis mesaje de adio și nu răspunde la ușă.

Tânăra de de 22 ani, locuiește singură, fără forme legale în Rădăuți. Duminică, în jurul orelor 22.00, în timp ce aceasta se afla la domiciliu, i-a transmis prietenei sale mai multe mesaje de pe telefonul mobil, în care preciza că a băut clor în urma unei certe cu iubitul.

La sosirea lucrătorilor de poliție la fața locului, tânăra nu a răspuns, motiv pentru care s-a solicitat intervenția lucrătorilor ISU pentru a facilita accesul în apartament. După ce lucrătorii ISU au reușit să deschidă ușa de acces, în interior, pe un pat a fost identificată tânăra care era incoerentă în exprimare.

Lângă patul unde a fost găsită, a fost identificat un recipient din plastic de culoare albă, în care se afla un conținut lichid cu miros specific clorului, în cantitate de 1/3 din recipient.

Tânăra a fost preluată de către un echipaj de ambulanță și transportată la Spitalul Municipal Rădăuți, unde a fost diagnosticată cu „ingestie voluntară clor”, ulterior fiind transferată la Spitalul Județean Suceava pentru investigații medicale suplimentare.

Potrivit declarației victimei, motivul care a determinat-o să ingereze clor a fost despărțirea de prietenul său.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche