Tânăr șofer de BMW dus din Vama Siret direct în arest. Este căutat de procurorii din Germania pentru infracțiuni contra proprietății


Polițiștii de frontieră din cadrul PTF Siret au identificat și predat autorităților competente un tânăr cu dublă cetăţenie, româno-ucraineană, căutat de autoritățile din Germania pentru săvârşirea unor infracțiuni contra proprietăţii.

În data 9 iulie 2020, în jurul orei 22.30, în Punctul de Trecere al Frontierei Siret, județul Suceava, s-a prezentat pentru a intra în România, H.V. cu dublă cetățenie româno-ucraineană, în vârstă de 25 de ani, la volanul unui autoturism marca BMW, înmatriculat în Ucraina.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, colegii noștri au constatat că tânărul este căutat de autoritățile din Germania, pe numele lui fiind emis, în data de 27 martie 2020, un mandat european de arestare, pentru săvârşirea unor infracţiuni contra proprietăţii.

Drept urmare, acesta a fost predat unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Suceava în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.