Un bărbat a murit electrocutat în timp ce încerca să repare o freză de prelucrare a lemnului


Sâmbătă, 11 iulie 2020, la ora 11.31, polițiștii au fost sesizați prin 112, de un asistent medical din cadrul SAJ Suceava, despre faptul că s-a intervenit pentru resuscitarea unei persoane electrocutate, la Sucevița.

În urma deplasării la fața locului și a verificărilor efectuate a rezultat că sâmbătă, în jurul orei 10.30, în timp ce se afla într-o anexă a locuinței, bărbatul de 40 de ani efectua o lucrare la o freză de prelucrare a lemnului, moment în care s-a electrocutat. După aproximativ zece minute, soția acestuia l-a găsit căzut la pământ.

În urma deplasării la fața locului, personalul medical a constatat decesul la ora 11.50. Totodată, în urma examinării sumare a cadavrului, nu au fost identificate urme de violență, acesta prezenta urme specifice electrocutării la palma mâinii stângi, nefiind suspiciuni cu privire la cauza decesului.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipal Rădăuți în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cauzelor decesului. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”.
Mai nouă Mai veche