Un italian a murit în timp ce se relaxa la o pisicină din Cacica


Sâmătă, 11 iulie 2020, la ora 13:58, autoritățile au fost sesizate prin 112 despre faptul că un bărbat a murit la o piscină din Cacica.

Din primele verificări efectuate s-a stabilit că este vorba despre Maximilian F., cetățean italian, de 52 ani, care locuiește de aproximativ șase ani în Dorohoi, județul Botoșani, împreună cu concubina sa.

Sâmbătă, cei doi s-au deplasat la o piscină din Cacica, unde intenționau să se cazeze mai multe zile.
Din discuțiile purtate martorii a reieșit că în jurul orei 12:30, bărbatul s-a deplasat la barul din incinta complexului pentru a-și pune telefonul mobil la încărcat, însă în momentul în care a dorit să se întoarcă spre șezlong acesta s-a prăbușit la pământ.

Au fost efectuate manevre de resuscitare timp de aproximativ 45 de minute, dar echipajul de ambulanță sosit la fața locului a constatat decesul, diagnosticul preliminar fiind ,,stop cardio-respirator”.

Femeia a relatat că acesta era cunoscut cu probleme cardiace.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului orășenesc Gura Humorului, urmând să fie efectuată autopsia medico-legală. Din verificările efectuate a rezultat că administratorul piscinei publice respectă normele de igienă și distanțare socială în vigoare, acestuia punându-i-se în vedere ca după ridicarea cadavrului să ia măsurile de dezinfectare a locului producerii evenimentului.

În cauză a fost întocmit dosar penal privind infracțiunea de ucidere din culpă.
Mai nouă Mai veche