VIDEO Tânăr hărțuit pentru că a sesizat un transport ilegal de lemn. Polițiștii sunt acuzați că l-au informat imediat pe patronul firmei despre cine a sunat la 112



Familia unui tânăr care marți seară a sunat la 112 pentru a sesiza un transport ilegal de lemn este hărțuită de patronul firmei care a efectuat transportul.

Daniel Schipor a povestit că tatăl lui a fost apelat de patronul firmei la 10 minute după sesizare. El consideră polițiștii sunt cei care l-au anunțat direct și imediat pe patronul firmei despre cine a făcut sesizarea, altfel nu ar fi avut să afle într-un timp atât de scurt.

„Am sesizat un transport de lemn supraîncărcat printr-un apel la 112. Apelul a fost preluat de Secția de Poliție Gălănești. După zece minute, patronul firmei l-a sunat pe tatăl meu să îl întrebe de ce am sunat la 112. Era imposibil să afle din altă parte, într-un timp atât de scurt, cine a sunat la 112. Tatăl meu a primit mai multe telefoane, și eu am primit mai multe apeluri”, a spus Daniel.

Camionul a fost cântărit de inspectorii ISCTR care au constatat o depășire cu 12,9 tone a masei totale maxim autorizată și au aplicat firmei SC Fury Forest SRL Putna o amendă de 10.000 de lei. O altă amendă de 6.000 de lei a fost aplicată pentru că încărcătura nu era asigurată corespunzător cu centuri.

🆘 Alo , 112 ❗️❗️❗️
Ce se întâmplă când semnalează un cetățean responsabil un transport ilegal!😱✍️
Posted by Bodnar Daniel on Wednesday, July 29, 2020
Mai nouă Mai veche