Ștefan Mandachi a anunțat pe Facebook că a fost la un salon de masaj erotic



Antreprenorul Ștefan Mandachi a anunțat pe Facebook că a fost la un salon de masaj erotic. Mandachi pregătește un film documentar despre accidentele din România după ce a construit un metru de autostradă la Suceava. El a filmat la un salon de masaj erotic după ce proprietarul s-a alăturat campaniei #ȘîEu și a suspendat activitatea unității timp de 15 minute în timpul protestului din 15 martie 2019.

"Și a sosit momentul să vă dezvălui un secret împovărător, o taină la care sunt convins că nimeni nu se aștepta... Știu că sunt un porc cu sârmă-n nas dar misterul trebuie descâlcit: AM FOST LA MASAJ EROTIC... (dacă mă certați, să știți că nu mai fac) Dacă mi-a plăcut? Uitați-vă la privirea mea!
Mă iertați, da?

Doamnelor și domnișoarelor, știu că soții voștri trec pe trotuarul celălalt când sus e scris pe panou ”masaj erotic”. Sau și mai grav, ”streaptease- night club”. Logodnicii dvs. sunt scârbiți de imoralitatea lăcașului și de goliciunea femeilor de acolo (până dau nas în nas cu ele acolo, le consideră nu femei, ci creaturi inumane). Stați liniștite, eu sunt doar excepția, bărbații voștri sunt regula. Exaaact: voi sunteți TOTUL, ABSOLUTUL, PREAPLINUL pentru ei.

Și acum să vă lămuresc, să-mi fie cu iertare, ce-am căutat acolo! Sper că nu v-ați gândit la prostii... Am fost cu munca, domle! :(( Da... cu munca de jos... Am filmat pentru documentarul nostru 30/15. Patronul de acolo, un tip curajos, a suspendat anul trecut, pentru 15 minute activitatea la masaj, în semn de protest pentru că nu avem autostrăzi. Corect gest! Fetele le-au zis clienților, citez exact din documentar: ”te superi, nu te superi, noi protestăm 15 minute”... (sper că mai apoi le-a trecut șucăreala masculilor alfa)”, a scris Mandachi pe Facebook.

Mai nouă Mai veche