Bărbat care a băut două sticle de whiskey într-un hipermarket și a furat un card de memorie, cercetat penal de polițiști



Sâmbătă, 29 august 2020, la ora 13.05, polițiștii au fost sesizaţi de către agentul de pază de la un hipermarket de pe Calea Unirii despre faptul că o persoană de sex masculin a consumat două sticle de whisky, a distrus carcasa unui card de memorie și a trecut cu acesta de casele de marcat fără a plăti nici un bun.

La faţa locului s-a deplasat o patrulă constatând că cele sesizate se confirmau. A fost identificat Ovidiu C., de 47 ani, localnic, care a consumat în interiorul magazinului două sticle de whiskey în valoare de 44,50 lei, a distrus carcasa tip safer a unui card de memorie în valoare de 100 lei și a sustras un card de memorie în valoare de 32,50. Cardul sustras au fost găsit asupra suspectului, în buzunarul de la pantaloni, acesta fiind depistat de către agentul de pază, după ce a ieșit din magazin fără ca bunurile să fie achitate. Cel în cauză a fost condus la sediul Secţiei de Poliţie Burdujeni, unde s-a întocmit proces verbal de constatare.

Prejudiciul cauzat în valoare de 177,50 lei nu a fost recuperat, bunurile nu au putut fi repuse la vânzare, iar reprezentantul Auchan a declarat verbal că se va constitui parte civilă în procesul penal.

În cauză s-a întocmit pv de constatare, cercetările fiind preluate de către lucrători din cadrul B.I.C. sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt”.
Mai nouă Mai veche