Tânără de 19 ani care a lovit cu mașina un biciclist și a plecat de la locul accidentului, anchetată penal de polițiști



Sâmbătă, 29 august 2020, la ora 05.40, polițiștii au fost sesizați prin 112 despre faptul că pe DJ 209, în localitatea Poiana Mărului, comuna Mălini, a avut loc un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane iar autorul a părăsit locul faptei.

Fiind efectuate verificări s-au stabilit că vineri, în intervalul orar 15:00-16:00, Vasile C., de 59 ani, din comuna Mălini, în timp ce se deplasa cu o bicicletă pe partea dreaptă a drumului pe sensul de mers Mălini către Văleni, a fost acroșat din spate de un autovehicul neidentificat, autorul părăsind locul faptei.

Din accident a rezultat vătămarea corporală ușoară a numitului Ciobanu Vasile care s-a deplasat la domiciliu și întrucât pe parcursul nopții s-a simțit rău a solicitat ambulanța pentru a fi transportat la spital, unde s-a stabilit diagnosticul prezumtiv de „contuzie piramidă nazală și plăgi excoriate faciale”.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Sâmbătă, la ora 08.10, în urma măsurilor întreprinse, a fost identificat autovehiculul și autorul producerii accidentului, respectiv, autoturism marca Peugeot condus de Irina B., de 19 ani, din Fălticeni. Aceasta a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,14 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție sau a procurorului”.
Mai nouă Mai veche