Criminalul asistentei medicale a fost găsit de polițiști acasă, la UdeștiTânărul suspectat că și-ar fi ucis iubita cu mai multe lovituri de cuțit, duminică noapte, pe o stradă din Cluj Napoca, a fost prins de polițiști, luni, la locuința mamei sale din satul Poiana, comuna Udești, județul Suceava.

El a fost ridicat și este condus spre Cluj Napoca pentru cercetări. 

Crima cumplită a avut loc la Cluj duminică spre luni noaptea, o tânără asistentă medicală fiind ucisă de iubitul gelos. Tânăra în vârstă de 30 de ani a fost ucisă în fața unui bloc dintr-un cartier din Cluj-Napoca.

Fata a ajuns la Cluj de la Suceava cu autocarul, în noaptea de duminică spre luni, dar în apropierea blocului a fost așteptată de iubitul ei, care după o scenă de gelozie a înjunghiat-o.

Bărbatul ar fi venit tot din Suceava, cu mașina personală, iar după ce și-ar fi omorât iubita a fugit. El este dat acum în urmărire națională.

În urma primelor cercetări, anchetatorii au constatat că tânăra era amenințată prin mesaje de bărbat de mai mult timp, însă nu a făcut niciodată plângere la poliție.

Fata, de loc din județul Suceava, lucra ca asistentă în Cluj la o clinică privată, iar luni trebuia să meargă la muncă.

Iubitul ei este tot din Suceava, dar, potrivit unor surse judiciare are origini arabe.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.