Fetiță grav rănită într-un accident rutier produs la Grămești



Vineri, 14 august 2020, în jurul orelor 13:20, numitul Constantin A., de 23 de ani, din Grămești, a condus un autoturism pe DJ 291A Grămești, pe direcția Siret – Grămești, iar în dreptul SC Tudia SRL pe fondul vitezei excesive a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, pătrunzând pe sensul opus, unde a intrat în coliziune frontală cu autoturismul marca VW Golf, care era staționat în dreptul magazinului alimentar, la volan fiind o femeie de 37 de ani, din comuna Grămești.

În urma coliziunii autoturismul marca VW Golf a fost proiectat în afara părții carosabile ajungând în șanț. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a unei fete de 7 ani, din comuna Grămești, care se afla în autoturismul staționat.

Victimei i s-au acordat îngrijiri medicale la fața locului de către echipajul SAJ Suceava, fiind transportată la Spitalul Orășenesc Siret unde i-a fost stabilit diagnosticul preliminar de „comoție cerebrală” , fiind apoi transportată la Spitalul Județean „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate, cu următorul diagnostic: policontuzionat prin accident rutier, TCC, TCF, contuzie toraco – abdominală și contuzie bazin”.

Conducătorul auto a suferit leziuni minore și nu a solicitat acordarea de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, ulterior fiindu-le recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche