Consilierul local Marius Cernescu și fetița lui de zece ani au murit pe drumul de la mare, într-un groaznic accident rutier. Tânărul a fost dus cu elicopterul SMURD la Constanța, dar medicii nu au reușit să-i salveze viața



Marius Cernescu, consilier local al municipiului Suceava din partea ALDE, și fetița lui de zece ani au murit, sâmbătă dimineață, într-un accident rutier produs în județul Ialomița, în apropiere de Fetești.

Accidentul a avut loc pe DJ 212, între localităţile Fetești și Movila, din judeţul Ialomiţa. Un tânăr de 21 de ani a forțat o depășire și a lovit în plin mașina în care se afla familia consilierului local Marius Cernescu, care circula regulamentar.

La faţa locului au intervenit două echipaje din cadrul Stației de Pompieri Fetești, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă având și modul de descarcerare, o ambulanță SMURD, trei echipaje ale SAJ Ialomița- substația Fetești și un echipaj al elicopterului SMURD, venit în sprijin.

În accident au fost implicate cinci persoane, dintre care patru adulţi şi fetiţa de 10 ani. Două dintre victime au rămas încarcerate şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a fi eliberate dintre fiare.

Medicii de la Ambulanţa Ialomiţa nu au putut decât să constate decesul fetiţei.

Ulterior, Marius Cernescu a fost transportat cu elicopterul SMURD la Constanţa. Tânărul consilier local a murit din cauza leziunilor grave.

StiriSuceava.net transmite condoleanțe familiei și celor apropiați!



1 Comentarii

  1. Se moare din cauza infrastructurii mizerabile dar se moare si din cauza teribiliștilor drogați si inconștienți care obtin dreptul de a conduce un autoturism, foarte ușor.

    RăspundețiȘtergere
Mai nouă Mai veche