Începe concursul de admitere pentru Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” la Școala Militară de Subofițeri „Petru Rareș” FălticeniO nouă sesiune de admitere pentru Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” se desfășoară și la Centrul Zonal de selecție, constituit la Școala Militară de Subofițeri „Petru Rareș” Fălticeni în perioada 24 - 29 august 2020.

Pentru acest concurs de admitere, Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” i-au fost alocat un număr de 588 de locuri, dintre care 138 pentru Facultatea de Poliție, 25 pentru Facultatea de Poliție de Frontieră, 25 pentru Facultatea de Jandarmi, 350 pentru Facultatea de Științe Juridice și Administrative și 50 pentru Facultatea de Pompieri.

Centrului Zonal de selecție Fălticeni i-a fost alocat un număr de 416 de candidați, dintre care 172 femei și 244 bărbați, ce provin din județele: Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava și Vaslui.

Tematica și bibliografia de concurs, etapele de înscriere a candidaților și planificarea probelor de concurs sunt afișate pe site-ul oficial al Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”.

Din data de 24 august a.c. candidații au început proba de evaluare a performanței fizice, la sala de sport a Primăriei municipiului Fălticeni „Gabriel Udișteanu”.

Informații suplimentare privind calendarul concursului de admitere la facultățile Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” sunt postate la link-urile:

Niciun comentariu

Un produs Blogger.