Tânăr fără permis, cu piciorul rupt după ce s-a izbit cu un motocros într-un gard, la Moldova Sulița


Miercuri, 19 august 2020, la ora 20.00, Ionuț R., în vârstă de 19 ani, din Moldova Sulița, în timp ce conducea motocrosul marca Yamaha pe DJ 175, la Moldova Suliţa, din direcția Breaza spre Izvoarele Sucevei, la ieșirea dintr-o curbă ușoară la stânga, probabil datorită vitezei neadaptate, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu gardul împrejmuitor al unui teren, fiind proiectat în urma impactului pe un teren.

În urma acestui accident, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto care a fost preluat de un echipaj Smurd cu diagnosticul prezumtiv ,,fractură de femur, plagă deschisă de 10-12 cm la piciorul drept” și transportat la Spitalul din mun. Câmpulung Moldovenesc ulterior fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Sf. Ioan cel Nou de la Suceava în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În urma interogării bazelor de date sus numitul nu figurează cu permis de conducere pentru nici o categorie. De asemenea motocrosul nu figurează ca fiind înregistrat sau înmatriculat.

S-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.
Mai nouă Mai veche