VIDEO Mirela Adomnicăi și echipa PSD Suceava, în alb la depunerea candidaturilor pentru Consiliul Județean Suceava

Candidaţii PSD Suceava pentru Consiliul Judeţean, în frunte cu doamna Mirela Adomnicăi, au îndeplinit procedura legală de înregistrare a candidaturilor pentru alegerile din 27 septembrie.

„Suntem o echipă profesionistă, o echipă care își reprezintă localitățile în acest mic Parlament local, adică în Consiliul Județean. Am încrederea și convingerea  că această echipă va reprezenta cu cinste fiecare localitate, pentru că, așa cum am mai spus, centrul județului va fi în fiecare localitate. După amiază vom avea evenimentul de lansarea candidaturilor, după care, începând de mâine echipa va fi din nou în județ, printre suceveni, pentru a le prezenta proiectul nostru pentru judeţul Suceava
Avem un proiect care se centrează pe două obiective și anume: reconstrucția imaginii județului Suceava la nivel național și relansarea județului, din punct de vedere economic. Am convingerea că, prin această muncă, printre suceveni vom reuși să îi convingem că echipa noastră este cea mai bună, iar această încredere va fi exprimată prin votul acordat, pe 27 septembrie, Partidului Social Democrat” a declarat Mirela Adomnicăi, candidatul PSD la preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.