VIDEO Tânără suceveancă suspectă de Covid-19, luată cu șenilata de pe plaja din Eforie Nord



Intrevenție de urgență în Eforie Nord, marți, unde o tânără de 28 de ani din Suceava a fost luată cu ambulanța de pe plajă după ce i s-a făcut rău și a acuzat simptome similare infecției cu noul coronavirus, relatează publicația CTnews.

Scenele au fost filmate azi în jurul prânzului în stațiunea Eforie Nord. Tânăra de 28 de ani din Suceava s-a simțit rău în timp ce se afla pe plajă, iar cei care au sunat după ajutor au fost salvamarii. Potrivit primelor informații, tânăra acuza stări de vomă și lipsa gustului/mirosului, scrie CTnews.

„Colegii s-au deplasat la fața locului cu șenilata și au preluat o femeie în vârstă de 28 de ani, pe care au transportat-o la cort, acolo unde aceasta a fost evaluată medical”, au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța.

Tânara care este din Suceava prezenta simptome specifice infectării cu COVID-19, astfel că a fost solicitat un echipaj de prim-ajutor care a venit și a transportat-o la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța.

„Facem mențiunea că salvatorii constănțeni au fost echipați corespunzător pe toată durata misiunii”, au mai transmis reprezentanții ISU „Dobrogea”.

Mai nouă Mai veche