VIDEO O femeie care circula haotic prin centrul Sucevei: „Acum am venit din Anglia și am intrat pe contrasens din greșeală. M-a luat panica!”

Un autoturism Mercedes A Class, cu numere de Marea Britanie și volanul pe partea dreaptă, a suprins pe toată lumea, marți, pe strada Petru Rareș din municipiul Suceava.

La semafor de la intersecția străzilor Calea Unirii, Petru Rareș și Mirăuți, mașina a intrat pe strada Petru Rareș pe contrasens, pe banda specială pentru cei care pot circula la dreapta pe verde intermitent. Mașina a continuat apoi să circule pe contrasens pe strada Petru Rareș până în dreptul Colegiului de Artă, aproape de intersecția cu strada Curtea Domnească.

Când s-a intersectat cu o altă mașină care circula regulamentar, femeia aflată la volanul autoturismului Mercedes A Class a tras de volan spre trotuarul dinspre parc și a pătruns printre mașinile parcate și mașina care circula regulamentar, zgâriindu-i oglinda.

„Nu am vrut. Acum am venit din Anglia și am intrat pe contrasens din greșeală. M-a luat panica!”, a explicat femeia.Articole similare:

Niciun comentariu

Un produs Blogger.