Bătrână accidentată de o mașină pe o alee din cartierul George Enescu


Joi, 17 septembrie 2020, la ora 14.45, Viorel B., de 66 de ani, din Suceava, conducea autoturismul marca Seat Toledo pe aleea de acces în parcarea publică din spatele blocului E65 de pe bulevardul George Enescu din municipiul Suceava, având direcţia de deplasare dinspre bulevardul George Enescu spre parcare. Acesta a surprins-o şi accidentat-o pe o femeie de 80 de ani, din Suceava, care a pătruns fără să se asigure pe aleea asfaltată pe care circula autovehiculul. Femeia a pătruns pe aleea asfaltată venind de pe o cărare bătătorită formată pe spaţiul verde de pe partea dreaptă a aleii având în vedere sensul de circulaţie al autovehiculului implicat în accident cu intenţia de a se deplasa spre parcare, moment în care a fost acroşată de către autoturism.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a pietonului, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava.

Conducătorul auto implicat a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00. Ulterior acestuia i s-a recoltat o mostră biologică de sânge necesară pentru stabilirea alcoolemiei. De asemenea, a fost testată cu aparatul etilotest şi femeia, rezultatul fiind negativ.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche