Tânăr prins băut la volan după ce a încercat să scape de poliție intrând în parcarea SCSJoi, 17 septembrie 2020, în jurul orei 03,00, polițiștii din cadrul secției de poliție Burdujeni au observat pe strada Calea Unirii din municipiul Suceava un autoturism Volkswagen care se deplasa din direcția centru către cartier Burdujeni. 

Întrucât conducătorul autoturismului a evitat întâlnirea cu patrula de poliție și a efectuat viraj la stânga, intrând în parcarea centrului comercial Shopping City, la ieșirea din parcare, în zona intersecției semaforizate amplasate pe strada Calea Unirii, s-a procedat la oprirea autoturismului în cauză prin efectuarea de semnale acustice și luminoase. La volanul autoturismului Volkswagen a fost identificat Vasile R., de 28 ani, din Todirești.

Întrucât conducătorul auto a devenit agitat și a recunoscut că a consumat băuturi alcoolice, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, bărbatul a fost condus la UPU Suceava unde s-au recoltat probe biologice.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „conducere sub influența alcoolului”.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.