Dorin Goian regretă lipsa publicului la primul meci oficial al Forestei: „E un minus pentru noi. Avem cei mai mulți suporteri din Liga a III-a și jucătorii se motivau mult mai bine”

Antrenorul Forestei Suceava, Dorin Goian, a afirmat că jucătorii vor resimți lipsa publicului pe Stadionul Areni, sâmbătă, la primul meci oficial din noul sezon competițional, împotriva contracandidatei directe la câștigarea seriei, Știința Miroslava.

„Când erau suporterii în tribună, și mai ales renumita tribună a doua care dădea tonul la încurajări, cu siguranță jucătorii se motivau mult mai bine, chiar și în momentele dificile. La Liga a III-a eram echipa cu cei mai mulți suporteri prezenți la meciurile oficiale. Putem considera un minus acest aspect, faptul că suporterii nu vor putea să vină la stadion”, a spus Dorin Goian. 

Antrenorul galben-verzilor a spus că și-ar dori relaxarea regulilor în cel mai scurt timp, mai ales în condițiile în care Stadionul Areni dispune de un număr generos de locuri în tribune și ar putea fi asigurată resectarea regulilor de distanțare.

„Eu îmi doresc ca lucrurile să se schimbe și în cel mai scurt protocolul să ne dea voie să primi suporterii pe stadion. Avem un stadion mare unde putem respecta și regulile de distanțare”, a mai spus Goian.

Pe de altă parte, președintele clubului, Andrei Ciutac, a anunțat că testarea jucătorilor și staff-ului Forestei a fost făcută joi dimineață și rezultatele sunt așteptate în cursul zilei de vineri.

„Sperăm să nu avem probleme astfel încât la prima etapă să putem alinia cel mai bun 11 al nostru”, a spus Andrei Ciutac.

Sâmbătă, de la ora 17.00, pe Stadionul Areni din municipiul Suceava este programată partida Foresta Suceava - Știința Miroslava contând pentru prima etapă a Seriei I a Ligii a III-a la fotbal, ediția 2020/2021.

Meciul se va disputa cu porțile închise din cauza regulilor privind prevenirea răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus.

Mai nouă Mai veche