Femeie lovită de o mașină pe trecerea de pietoni de la stația Bancă din municipiul Suceava

Sâmbătă, 26 septembrie 2020, la ora 19:45, Andrei C., de 20 de ani, din Şcheia, în timp ce conducea autoturismul marca BMW pe banda a doua a străzii Ana Ipătescu, din municipiul Suceava, ajungând la trecerea pentru pietoni din zona stației Bancă, a surprins-o şi accidentat-o pe o femeie de 59 de ani, localnică, care se angajase regulamentar în traversarea străzii pe trecerea de pietoni de pe trotuarul din partea stângă spre cel de pe partea dreaptă având în vedere sensul de mers al autovehiculului.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a pietonului, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava – U.P.U. cu o ambulanţă, unde după consultaţia medicală i s-a stabilit diagnosticul: ,, traumatism gleznă dreaptă, escoriaţii genunchi stâng”.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00, iar ulterior acestuia i s-a recoltat o mostră biologică de sânge necesară pentru stabilirea alcoolemiei. De asemenea a fost testată cu aparatul etilotest şi femeia, rezultatul fiind negativ.
Mai nouă Mai veche