FOTO Accident mortal la Milișăuți! Un șofer a intrat pe contrasens într-o curbă la dreapta și s-a izbit frontal cu mașina într-un alt autoturism. Bărbatul a murit pe loc

Sâmbătă, 26 septembrie 2020, în jurul orei 09.00, Ștefan Bădilă, de 68 ani, din municipiul Rădăuți, în timp ce conducea auto marca Ford pe DN 2H, pe raza orașului Milișăuți, ajuns într-o curbă la dreapta a părăsit sensul de mers și a pătruns pe contrasens, acroșând frontal auto marca Ford condus de Mihai G., de 35 ani, din comuna Satu Mare. În cel de-al doilea autoturism se mai aflau alți trei pasageri. 

În urma impactului a rezultat decesul lui Ștefan Bădilă și vătămarea corporală ușoară a celor patru ocupanți din cel de-al doilea autoturism. Șoferul Mihai G. a fost diagnosticat cu:,,entorsă pumn drept și entorsă gleznă dreaptă”, un bărbat de de 41 ani a fost diagnosticat cu: ,,entorsă mâna dreaptă,contuzie toracică și de genunchi drept”, un bărbat de 51 ani, diagnosticat cu:,,contuzie șold și gambă dreapta” și o femeie de 47 de ani, diagnosticată cu :,,policontuzionare, TCF mediu, contuzie torace și abdomen, contuzie pumn stâng”, toți din comuna Grănicești.

Șoferul de 35 de ani a fost supus testării cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, fiindu-i recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei din sânge.
Mai nouă Mai veche