Tânăr fără permis, urmărit de polițiști pe câmpurile din Mitocu Dragomirnei


Joi, 24 septembrie 2020, la ora 11.20, polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata, pe raza localității Mitocu Dragomirnei, comuna Mitocu Dragomirnei, pe DC57, pe direcția de mers Lipoveni către Mitocu Dragomirnei, au procedat la efectuarea semnalului regulamentar de oprire autoturismului Ford Focus la volanul căruia se afla o persoană de sex bărbătesc care se deplasa din sens opus.

Observând semnalele polițiștilor, conducătorul autoturismului Ford Focus a schimbat direcția de mers către dreapta, pe drum comunal cu intenția de a se deplasa în cătunul de rromi. Imediat s-a procedat la urmărirea autoturismului în cauză prin folosirea semnalelor luminoase și acustice, conducătorul acestuia fiind somat vocal, în mod repetat să oprească vehiculul pe partea dreaptă a drumului comunal. Acesta nu s-a conformat și și-a continuat deplasarea aproximativ un kilometru.

Ulterior, în cătunul de rromi, conducătorul autoturismului marca Ford Focus a pătruns în interiorul curții unui imobilul, a oprit vehiculul, a coborât de la volan și s-a sustras alergând pe un teren viran. Imediat s-a procedat la urmărirea acestuia pedestru pe o distanță de aproximativ 500 de metri fiind prins și imobilizat prin încătușare la nivelul solului. În continuare a fost condus la o autospecială de poliție, iar apoi la sediul Secției 8 Poliție rurală Adâncata, stabilind că se numește Alexandru Ovidiu C., de 20 ani, din Mitocu Dragomirnei și nu are permis de conducere.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „conducere fără permis”.
Mai nouă Mai veche