Un bărbat a fost găsit mort pe marginea drumului Pârâul Negrei din Breaza


Luni, 14 septembrie 2020, la ora 11:59, polițiștii au fost sesizați prin 112 despre faptul ca pe marginea drumului comunal Pârâul Negrii din Breaza se afla o persoana de sex bărbătesc care nu prezintă semne vitale.

La fața locului s-a prezentat un echipaj SMURD care a constatat decesul bărbatului in cauză. Persoana decedată este Gavril G., de 51 ani, din Breaza.

Luni dimineață, în jurul orei 09.30, apelantul s-a întâlnit cu Gavril G. care se deplasa pedestru de la domiciliul său din comuna Breaza, sat Pârâul Negrei către centrul comunei Breaza, singur.

Ulterior, în jurul orei 11.45-11.50, apelantul, în timp ce se deplasa către domiciliul său, l-a identificat pe bărbat pe marginea drumului comunal Pârâul Negrei, pe iarbă, lângă un copac, așezat în poziția culcat pe o parte, cu ochii închiși, iar în mâna stângă ținea o sticlă transparentă din plastic, de 500 ml, cu inscripția „COCA-COLA”, care conținea un lichid incolor cu miros înțepător specific băuturilor alcoolice. Deși a strigat la el de mai multe ori, acesta nu a reacționat și văzând că nu prezintă semne vitale, a apelat 112 și a solicitat intervenția la fața locului a organelor abilitate.

Membrii echipajului SMURD sosiți la fața locului au efectuat manevrele de resuscitare, însă fără succes, constatând în final decesul bărbatului.

La o examinare sumară a cadavrului acesta nu prezenta urme de violență, urme de târâre sau alte categorii de urme.

De asemenea, la fața locului sau în împrejurimi nu au fost identificate urme sau pete de sânge sau alte lichide ori substanțe și nu există elemente care să conducă la ideea ca moartea a fost una violentă. Bărbatul era cunoscut ca un îmătimit consumator de băuturi alcoolice și avea mai multe afecțiuni medicale pe acest fond.

Având în vedere cele constatate, lucrătorii de poliție s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de „uciderea din culpă”.
Mai nouă Mai veche