Un rădăuțean care și-a agresat soția a fost internat la Psihiatrie, iar polițiștii au emis ordin de protecție pentru cinci zile



Luni, 14 septembrie 2020, orele 22.15, patrula din cadrul Biroului de Ordine Publică Rădăuți a fost sesizată prin intermediul 112 despre faptul că o femeie de 42 ani a fost bătută de către soțul acesteia acesteia.

Luni, bărbatul de 51 ani a consumat băuturi alcoolice și în jurul orelor 22.00 a lovit-o pe soția lui cu palma în zona capului, fără a-i provoca leziuni care să necesite îngrijiri medicale.

Având în vedere cele constatate s-a întocmit formular de evaluare a riscului, rezultând că există risc iminent, motiv pentru care a fost emis ordin de protecție împotriva bărbatului pe o perioada de 5 zile, începând cu data de 14 septembrie 2020, ora 23.00. Cel în cauză a fost internat în Secția de Psihiatrie a Spitalului Rădăuți

Femeia a depus plângere împotriva soțului, iar în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „violență în familie”.
Mai nouă Mai veche