Un copil neatent care se plimba cu bicicleta a fost lovit de o mașină, la Sasca Nouă



Marți, 8 septembrie 2020, la ora 18.17, prin 112 s-a sesizat despre faptul că pe DC 15, pe raza Sasca Nouă, comuna Cornu Luncii, un copil a fost lovit de o mașină.

Din cercetări s-a stabilit că în jurul orei 18:15, conducătorul auto Alexandru A., de 20 ani, din comuna Baia, în timp ce conducea autoturismul marca Audi, pe DC 15, pe raza localității Sasca Nouă, a surprins și accidentat pe un minor de 11 ani, localnic, care în timp ce se deplasa pe o bicicletă dintr-o curte a pătruns pe drumul comunal fără să se asigure corespunzător neacordând prioritate de trecere autovehiculului.

Din accident a rezultat vătămarea corporală ușoară a minorului, care a fost transportat de un echipaj SMURD la Spitalul Fălticeni, unde i s-a stabilit diagnosticul ,,plagă gambă stângă, excoriații membre”. Nu a rămas internat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei la Spitalul municipal Fălticeni.
Mai nouă Mai veche