Un șofer a lovit cu mașina o biciclistă, la Baia, și a fugit de la locul accidentului. Polițiștii îl caută pe suspectMarți, 8 septembrie 2020, la ora 17.51, prin 112 s-a sesizat despre faptul că pe raza satului Baia, s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane, iar autorul a părăsit locul accidentului fără încuviințarea poliției.

Din cercetări s-a stabilit că în jurul orei 17.00, Vasilica P., de 39 ani, din comuna Baia, în timp ce circula cu bicicleta pe strada Învățător Gavrilescu din localitatea de domiciliu a fost acroșată de un autovehicul al cărui conducător auto a părăsit locul accidentului, fără încuviințarea poliției.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a femeii, care a fost transportată cu o ambulanță la Spitalul Fălticeni, unde i s-a stabilit diagnosticul ,,contuzie umăr drept, contuzie cot drept, escoriații faciale, stare avansată de ebrietate”(4-5 zile de îngrijri medicale); nu a rămas internată.

Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Lucrătorii din cadrul Compartimentului Rutier Fălticeni și ai S.P.R.7. Mălini efectuează cercetări în vederea identificării autorului.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,vătămare corporală din culpă”, și ,,părăsirea locului accidentului”.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.