Un tânăr beat la volan a provocat un accident în parcarea bazei de agrement Nada Florilor din Fălticeni

Sâmbătă, 19 septembrie 2020, la ora 02.05, Poliția Fălticeni a fost sesizată prin 112 despre faptul că pe aleea care duce la lacul Șomuz din municipiul Fălticeni a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale, iar conducătorul auto este sub influența alcoolului.

În jurul orei 02.00, un tânăr de 19 ani din localitate în timp ce conducea un autoturism pe aleea care leagă strada Aleea Teilor cu baza de agrement de pe lacul Șomuz a intrat în coliziune laterală cu un autoturism care circula regulamentar din sens invers.

În urma accidentului nu au rezultat victime, doar avarierea celor două autoturisme.

Tânărul de 19 ani a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat fapt pentru a fost condus la Spitalul Municipal Fălticeni unde i s-au recoltat două probe biologice de sânge.

De asemenea a fost testat cu aparatul etilotest și celălalt conducător auto, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.
Mai nouă Mai veche